Gastenboek

Empel / Den Bosch

Schrijf reactie

Beoordeel

23-12-2021

Anita Broeders

Zeer proffesionele salon, met deskundig advies. Heb pas 1 gezichtsbehandeling gehad en zie meteen een duidelijke vooruitgang van mijn huid, echt nu al een  gladdere frisse huid! De eigenaresse Lon weet wat je huid nodig heeft en is ook nog eens hartstikke aardig! Heb alweer een behandeling gepland! 

11-12-2021

Boukje

Fijne en professionele salon. 
Erg tevreden! 

02-12-2021

Marion

Vandaag bij Mooizolon geweest voor het verwijderen van een pigment vlek.
Erg kundig en erg vriendelijk,stelde me ook op mijn gemak.De pijn valt reuze mee,is echt de moeite waard en goed te doen..Nog goed advies gekregen over de huidverzorging met monstertje erbij.Dankjewel Lonneke

17-11-2021

Adrienne

Topwebsbop! Besteld en gelijk de volgende dag in een goede verpakking in huis. Zaten zelfs nog onverwachts extra's bij... Is dat eens een service. Goede producten die speciaal bij mijn huid passen omdat Lonneke precies weet wat ze je "voorschrijft". Hier bestel ik vanaf nu vaker!

15-11-2021

Jip Schrijvers

De acnebehandelingen én het advies van Lonneke zijn top! De hernieuwde salon ziet er prachtig uit en je hebt zelfs mooi uitzicht door het dakraam. Altijd gezellig in de stoel, en je houdt er ook nog eens een mooie huid aan over ;-)

20-10-2021

Yvette

Lonneke heeft veel vakkennis, geeft goede adviezen en werkt met fijne producten. Kan MooiZolon zeker aanraden! 

17-10-2021

René

Wij zijn heel blij met Lonneke. Zij neemt alle tijd voor de hele familie. Ze werkt heel professioneel en hygienisch. Een echte meerwaarde voor Den Bosch en omstreken. Tot snel weer.

21-07-2021

Isa

Lonneke is de beste! Ik kom geregeld langs voor gezichtsbehandelingen en ik ben er heel erg over te spreken. Mijn huidproblemen zijn snel verholpen door de behandelingen en de aanvullende producten die ik thuis gebruik. Elke afspraak word ik met een vrolijke glimlach ontvangen en het is altijd gezellig. Aanrader!

23-03-2021

Geeske

Ik kom al jaren bij Lonneke voor gezichtsbehandelingen en ontharing. Ze werkt erg professioneel, heeft heel veel kennis en is altijd vrolijk en gezellig!
Ook over de producten die ze gebruikt en verkoopt ben ik erg tevreden. 

23-03-2021

Sanne

Gekomen met veel acne, behandeld door Lonneke en na een aantal behandelingen ben ik er helemaal van af!! Super tevreden!!!

21-03-2021

Sunita Bholasingh

Ben zeer tevreden met Lonneke . Geeft goede advies wat je het beste kan doen . Ik ben paar keer bij haar geweest en is zeker een aanrader. Deur wordt altijd met glimlach open gemaakt. Ben super blij met de behandeling die ik gekregen????????

11-09-2020

Evi

Eindelijk van mijn acne af en nog snel ook, dankjewel Lonneke

31-07-2020

Carin

Ik ben heel blij met Lonneke. De deur word altijd met een glimlach open gedaan en dankzij Lonneke hebben wij mijn Rosacea onder controle. Dankzij een cadeaubon van mijn schoonmoeder waren wij er snel bij en is het goed te behandelen. MooiZolon is voor mij echt een aanrader.

Nicoline schreef op 26-04-2016:

Ik wist al dat Lonneke mooie permanente make-up zet van mijn schoonzusje en ook bij mij is het héél mooi geworden. Scheelt 's morgens veel tijd en ergenis

Mairi Evertz schreef op 06-04-2016:

Eerste ervaring bij een schoonheidsspecialiste en het is me heel goed bevallen! Lonneke was vriendelijk, open en gezellig. Ik voel me echt geholpen en krijg via CZ de behandeling vergoed. Extra pluspunt vind ik dat de producten die ze gebruikte voor mij van Image skincare proefdiervrij zijn. Bedankt!

Lisanne schreef op 18-03-2016:

Ik ben zeer tevreden over het flitsen. Heb nu geen last meer van ingegroeide haren. Lekker scheerloos de zomer door. Bedankt Lonneke!

Mariska schreef op 12-02-2014:

Enorm gelukkig met de permanente eyeliner onder en boven! Heerlijk zonder zwarte ogen de douche uitkomen,zwembad, sauna etc. Noot meer zorgen maken of je lijntjes nog goed zitten. Ze zitten beter dan ooit! Zeer professioneel gezet door Lonneke, een zeer gezellige warme specialiste die je heel goed op je gemak stelt. De praktijk is zeer professioneel ingericht en voldoet aan alle benodigde eisen. Absoluut een aanrader!

Marlies schreef op 31-07-2013:

Super blij met mijn permanente make up gezet door Lonneke van Mooi ZoLon! Eyeliner boven en onder, wenkbrauwen opgevuld en een prachtige subtiele lijn om mijn lippen. Zeker een aanrader!