Mesoestetic

Empel / Den Bosch

Pssst… miracles don’t exist, 
Secrets do!

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Mesoestetic® Pharma Group heeft als een van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huid gerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentatie, littekens, vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen.Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 36-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic.

Ook bij Mooi ZoLon in Empel / `s-Hertogenbosch hebben we gekozen voor dit prachtige merk, omdat wij van zichtbaar resultaat houden, huidverbetering, oplossen van huidproblemen en goede producten. Maak een afspraak bij Mooi ZoLon in Empel om de producten en behandelingen van Mesoestetic te ervaren.

Empel _`s-Hertogenbosch

 

 

Acne peeling

Acne peeling van Mesoestetic®  biedt een stevige aanpak om de vele factoren die de acne veroorzaken aan te pakken, waarbij een intensieve behandeling voor professioneel gebruik gecombineerd wordt met een thuiszorgbehandeling die een compleet assortiment van producten bevat, aangepast op uw huid. 

Het reinigt diep het huidoppervlak van acne-onzuiverheden voor een optimaal resultaat

Acne behandelingen bij Mooi ZoLon in Empel worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed uit het aanvullend pakket.

ACNE PEEL SYSTEM

Professionele peeling voor intensieve behandeling van acne-gevoelige en vette huid.      

“Acne vulgaris” of te wel gewone acne, wordt veroorzaakt door een overgevoeligheid aan mannelijke hormonen die onder andere zorgen voor een toename van talg. Ook heeft de huid heeft vaak last van verhoorning. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporie en daaropvolgende ontsteking van de bacteriële flora die op de huid aanwezig is. Dit leidt tot de typische acne problemen  in de vorm van comedonen, ontstekingen, puisten en hyperpigmentatie.

 

Empel _`s-Hertogenbosch

Als u een afspraak binnen 24 uur of op een afwijkende tijd wenst, bel of app dan naar 06 17 10 40 50